14.04.22
Звернення мера Києва Віталія Кличко.

Звернення мера Києва Віталія Кличко. «Друзі! У столиці на сьогодні рівень оплати за комунальні послуги становить понад 55%.

Я дякую киянам за їх свідомість і розуміння. І закликаю всіх, хто може сплачувати за сервіси ЖКГ, робити це. Бо ці кошти ми направляємо в першу чергу на закупівлю необхідних ресурсів та матеріалів. А також – на зарплатню працівників підприємств. Крім того, через усі муніципальні сервіси комуналку можна оплатити без комісії.

Сьогодні комунальні підприємства, які надають сервіси киянам, працюють в дуже напруженому режимі. Велика частина людей, які працюють в комунальних службах, евакуювалася і знаходяться в більш безпечних місцях. Інша частина людей – переважно чоловіки – пішли захищати Україну, вступили до Збройних Сил. Нам не вистачає фахівців. Але ми робимо все можливе, щоб вчасно прибирати вулиці, вивозити сміття, щоб не було перебоїв з електроенергією, водопостачанням та водовідведенням – життєзабезпеченням нашого міста. І всі служби, сервіси працюють, кияни отримують усі комунальні послуги.

Я вдячний нашим комунальникам!».

Колектив Управителя «ПОРЯД.ОК» приєднується до даного звернення